Tragjedia qe ndodhi ne nje Darsem i Leshon toka derisa kercenin(VIDEO)

Kjo eshte nje nder tragjedit me te mdhaja qe keni pare ndonjeher nje nje darsem derisa ishin duke u argetuar duke pir dhe duke kercyer per nje moment shihet ne regjistrimin e kameras se si i leshon toka afer 50 vetave te cilet ishin duke kercyer ne mes…